Tien moderne bioscoopzalen met in totaal zo’n 1.700 luxe stoelen, royale beenruimte, haarscherpe laserprojectie, vier 3D-zalen én gratis parkeren. Welkom Kinepolis Breda!

De Belgische cinemaketen is er alles aan gelegen om de gast een ultieme filmbelevenis te bieden. En dat wordt in Breda niet anders. Sterker nog, als op 1 augustus Kinepolis Breda op Breepark opent, is het de eerste volledige laserprojectie-bioscoop van Europa. De combinatie met Dolby Atmos maakt het geheel af. Het geluid in de nieuwe cinema komt van alle kanten. “En daardoor lijkt het net alsof een vliegtuig echt over je heen vliegt”, weet theatermanager Vicky Vekemans.

In de grootste zaal van het enorme complex hangt een bioscoopscherm van 20,1 meter breed en 8,41 meter hoog. Met 858 inch is dat wat anders dan de flatscreen in de gemiddelde huiskamer. De tien zalen gaan samen jaarlijks zo’n 250 verschillende films vertonen. Bovendien komt Kinepolis regelmatig met (thema-)evenementen zoals een Ladies Night.

 

Previous post

Nieuwe Mark fase 3 weer actueel

Next post

Seeligkazerne transformeert in prachtig recreatiegebied

The Author

Bouke Tuit

Bouke Tuit

Bouke's roots liggen in de Achterhoek. Het land van høken, Normaal en de Zwarte Cross. Maar als import-Bredanaar houdt hij van de stad alsof hij er geboren is. Al dertien jaar lang ontdekt hij iedere straat, steeg, buurt en menig kroeg. Bouke is bedenker en oprichter van stadsblog InBreda.