Valentijnsdag, een dag vol van liefde, maar ook een dag vol clichés. Als we die clichés heel even toelaten, is 14 februari een hartstikke fijne dag. En nog fijner om deze dag in Breda te beleven.

Stiekem een kaart versturen, de glimlach op je gezicht door een rode roos of een bonzend hart tijdens jullie diner voor twee. Verliefd zijn, het mag, laat de liefde zien!

7 tips om jouw (stille) liefde te verrassen

1. Verstuur een originele kaart naar je liefde.
HIER in de Halstraat heeft hele leuke houten ansichtkaarten. Ook hebben ze volop keuze in repen Tony Chocolonely’s, voor de eenzame Valentijn.

2. Liefde ontstaat door de aantrekkingskracht van geur.
Koop voor je Valentijn óf gewoon voor jezelf het lekkerste geurtje bij de nieuwe ICI Paris XL. Laat het inpakken als het allermooiste cadeautje.

3. Het oog wil ook wat.
Verras je liefde met een mooi, nieuw lingeriesetje. In de Veemarktstraat zitten de meeste lingeriezaken van Breda.

4. Yes, We love Chocolate!
Mannen, kom 14 februari thuis met chocoladehartjes van de beste chocolade cadeauwinkel.

5. Liefde gaat door de maag.
Diner voor twee, kaarslicht, rozen op tafel, wit linnen en een glas champagne. Het klinkt als Parijs, maar het is toch echt Breda. Namelijk bij restaurant Chocolat. Geniet samen van een romantisch viergangen-Valentijnsmenu ‘Love to share, share to love’.

6. Iedereen houdt van bloemen.
Vier de liefde met bloemen! Een rode roos of een kleurrijke bos bloemen, Boom & Bloem maakt er een mooie verrassing van. Psst…je kan ook laten bezorgen.

7. Samen naar de film.
Neem je geliefde mee naar de nieuwe bioscoop op Breepark, de Kinepolis. Daar draaien onder andere Fifty Shades of Grey en Onze Jongens. Misschien niet de beste Valentijnsfilms, maar wel heerlijk om naar te kijken. Met je eigen Mister Grey naast je.

Previous post

Chocolade en cadeaus; een liefdevolle combinatie bij We Love Chocolate

Next post

Deze 15 restaurants zijn in 2016 geopend in Breda

The Author

Fleur Doolaege

Fleur Doolaege