Het zit er alweer aan te komen, het evenementenseizoen. ART BREDA, Het Breda Jazz Festival, Het Spanjaardsgat festival, Drop the 90’s, Radio 538 Koningsdagconcert en Dancetour om er maar een paar te noemen die niet meer zo ver weg zijn.

Daarnaast zijn er veel kleinere evenementen en activiteiten in de stad. Voor ieder wat wils, dus niemand heeft een excuus om zich te vervelen.

Het Jazzfestival is al 41 jaren te vinden in onze Nassaustad, het Radio538 feest is er voor het derde jaar op rij en hoewel ART BREDA nu ook het derde jaar ingaat is een kunst- en antiekbeurs hier geen onbekend fenomeen. De voorloper hiervan werd van 1977 tot 1999 in het Turfschip gehouden. Letterlijk op een steenworp afstand van de huidige locatie op het Chasséveld.

Verderop in het jaar is er ook meer dan voldoende actie in de stad. Breda Future+, Bredase Singelloop 2015, Outdoor Brabant, Redhead Day en Breda Live om er maar weer een paar op een rij te zetten.

De lijst is lang. Check ‘m zelf maar op http://www.vvvbreda.nl/nl/evenementen/21

Op de foto Dr. Brass tijdens het Jazzfestival van 2015. Geen fotograaf is veilig voor ze. Oh ja, en ze spelen keigave (en ik citeer) “funk, subtiele jazz, groovende New Orleans en hedendaagse popsongs”. Echte topper!

Alvast veel plezier gewenst!

Previous post

Subtropische beelden? Dit is toch echt Breda

Next post

Vlieg mee over het Mastbos (10 prachtige foto's)

The Author

Jörgen Janssens

Jörgen Janssens

Als rasechte Bredase fotograaf en maker van (jubileum) boeken, bezoekt Jörgen uiteenlopende evenementen en bedrijven. Daar legt hij de stad en omgeving in al haar schoonheid en bedrijvigheid vast.