Selecteer een pagina
Fototour naar BREDA-letters
Bouke Tuit

19 april 2017

Vergeet Hollywood. Breda heeft sinds kort ook een kunstwerk waarin de naam van de stad pronkt. ‘Ik-ga-via-Breda’ leest het kunstwerk aan de Markkade. De creatie van kunstenares Nina Lenting trekt veel bekijks. Meerdere fotografen slopen al door het hek naar het voormalig CSM-terrein om een foto van ‘BREDA’ te maken. En dat levert gave plaatjes op.

 Toch kennen veel mensen het kunstwerk nog niet, weten het niet te vinden of te bereiken. Daarom organiseert InBreda een fototour naar de locatie. Zodat iedereen de mogelijkheid krijgt om een strak portret te schieten. Door het hek sluipen hoeft dan niet, wij zorgen ervoor dat de plek bereikbaar is. Dus of je nu een familieportret wilt, samen met je Bredase team op de foto wilt of gewoon een artistieke foto wilt maken van een mooi kunstwerk, je bent van harte uitgenodigd om met ons mee te gaan.

Info

  • Wat: fototour Ik-ga-via-Breda kunstwerk + koffie en croissantje + aandenken + mooiste foto’s worden gefeatured op InBreda-kanalen
  • Wanneer: zaterdag 13 mei om 11.00 (tour 1); om 13.30 (tour 2). Maximaal 20 deelnemers per tour.
  • Voor wie: iedereen die van fotograferen houdt
  • Kosten: 10 euro p.p.
  • Inschrijven: stuur een mail naar redactie@inbreda.net of meld je aan voor het Facebookevenement. Je krijgt daarna bericht van ons. Nadat je betaling voldaan is, sta je ingeschreven voor deelname.

Pin It on Pinterest

Share This